O nama

Plesni centar SALSA osnovali smo sa željom da kao prva generacija hrvatskih plesača salse podijelimo s drugima svoja iskustva, znanja i ljubav prema tim zaraznim ritmovima. Danas, nakon 12 godina rada i otvaranja prve salsa plesne škole u Hrvatskoj, možemo reći da smo odškolovali generacije i generacije hrvatskih salserosa.

Prepoznatljiv stil, iskustvo, stručnost te ugodna atmosfera na tečajevima je ono što nas izdvaja u sam vrh plesnih škola u Zagrebu.

Naš osnovni cilj je i podizanje plesne kulture i popularizacija ovog rekreacijskog oblika sportske aktivnosti među svim dobnim skupinama a prije svega među mladim ljudima.
Tim instruktora koji vodi školu u potpunosti se posvetio plesu i neprekidno ulaže u svoju edukaciju kroz sudjelovanja na domaćim i međunarodnim festivalima i radionicama a s veseljem će vam prenijeti sva svoja znanja i „zaraziti“ vas karipskom kulturom kroz tečajeve salse, bachate, merenguea ,cha cha-e…
Naši instruktori licencirani su i akreditirani su od strane međunarodne plesne organizacije UKA „United Kingdom Alliance of Professional Dance Teachers“ a bitno je spomenuti i da je jedna od naših instruktorica prevela i prilagodila jedno od najutjecajnijih djela stručne literature „Standardni plesovi“ autora Alex Moore-a na hrvatski jezik.

Osim redovnih tečajeva salse u našoj ponudi imamo i individualne sate prilagođene vašim potrebama i željama kao i posebne individualne tečajeve za mladence.

Naši redovni tečajevi segmentirani su tako da pokrijemo sve stupnjeve plesnog kurikuluma, od početnih pa sve do najnaprednijih nivoa te smo sigurni da će uz nas svaki vaš plesni korak biti lak!

Osim samog djelovanja u okviru škole, ponosni smo i na naš Salsa Groove party, jedini plesnjak koji je već dugi niz godina predstavlja mjesto susreta, druženja, zabave i naravno plesa.

Pronađite dodatne informacije na našim stranicama ili nas kontaktirajte osobno.

Veselimo se novim zajedničkim plesnim avanturama! – Vaš Plesni centar Salsa

 

Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing.
It’s the rhythm of your life.

Jaques D’Amboise